Галина Михайлова & Антон Иванов

За да бъде задоволявана жената всеки път…

С уважение и обич към Нора Хейдън,
дарила или върнала любовта
в много семейства…

Един мъж ще бъде обичан както никога преди, когато е в състояние да дари жена си с най-голямото удоволствие, на което е способен – оргазма.

А ако успява да го постигне всеки път, любовта й ще бъде безгранична. Тя никога няма да потърси друг мъж, защото никога няма да изпита нужда от друг. Съюзът им ще трае, докато са живи.

Почти всички жени симулират оргазъм, откакто свят светува. Но не само те пропускат една от най-големите радости в живота. Съпрузите и любовниците им са лишени от нея в същата степен.

Жената, симулираща наслада, няма нищо общо с жената, която преживява сексуално удоволствие с цялото си същество.

Радостта на мъжа от секса се усилва невероятно, когато има партньорка, даваща и получаваща наслаждение, равнозначно на неговото, носена от вълните на споделения екстаз и разтапяща се в същия върховен миг на блаженство, към който се е устремил и той.

Какво точно да направим, така че не само да възбудим жена си, но и да я накараме да достигне най-възхитителния оргазъм, кой го някога е изпитвала, и при това да го постигате всеки път, когато се любите? Не лъжете, че това не ви вълнува.

А най-хубавото е, че когато тя наистина получи невероятен оргазъм, който ще разтърсва като динамит цялото й тяло, самите се почувстваме по-възбудени от всякога и нашият оргазъм ще надминава всичко, преживяно до този момент. Защото тогава осъзнаваме действителната си сила, чрез която можем да я възпламеним, да я изпратим до Луната, Космоса, Марс, Венера и т. н. И усещаме, че от нея струи такава любов, каквато не сме и сънували.

Но дори и да мислите, че всичко е наред. дори и жена ви да казва, че сте съвършен любовник (помнете, тя ви обича и иска да вярвате, че сте съвършен), все пак опитайте тази рецепта.

А ако се страхувате, че тя е хвърлила око на друг, или сте си мислили, че може би се оглежда за друг мъж, сега вече, след като й доставите най-върховната наслада, на която сте способен (защото знаете как да я задоволите), ще откриете, че повече не съществуват причини тя да търси или да флиртува с друг, понеже вие сте мъжът, даряващ й онова, което тя иска, от което се нуждае и което обича.

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.