Галина Михайлова & Антон Иванов

Вечните технологии

Я първо да се застраховам аз…

Много време се опъвах да пиша подобни неща, защото все ми се струва, че всичко това би нарушило чарът и естеството на един така красив и чувствен акт. Но поради огромното количество писма, които получавам с молба да опиша, аджеба (каква хубава българска дума… що ли ми я подчертава спелингът на програмата 😉, как точно трябва да се прави това или пък аз как го правя(като че ли съм пък някакъв авторитет в областта 😉, все пак се реших да го сторя. Хем после ще отговарям на писмата само с URL-препратки, ако изобщо продължа да получавам такива запитващи писма… Щото очаквам само хвалебствия де…;-) (пък съм и скромен…)

 Надявам се леко шеговития тон да утрепе зачатъците на технократизъм в едно от най-интимните човешки действия и усещания…

Красота и женственост
Красота и женственост

Искрено се надявам, че няма да започнете това красиво свещенодействие, за което пише по-долу, с разпечатка на настоящия текст и с часовник ;-). Вместо шумелкането на мачкащата се хартия по-добре си пуснете подходяща нежна музика и затъмнете леко помещението (затъмнете, щото дамите обикновено се притесняват от голотата си; а пък леко, защото мъжете точно нея търсят – те се възбуждат предимно с поглед и това, което виждат). Разчитайте на паметта си.

Това си ти
Това си ти

По същество. Като добър математик да разделя всичко на осем “триминутки”:

1-3 минута

Време за целувки. Високо горе – по вратлето, по ушетата. Често взривяващо действа захапването (с устни, не със зъби! 😉 мекичката част на ушите, там, където обикновено има обици (леко с тях, да не ги глътнете ;-)…че особено някои образци трудно излизат…;-) И погалване с език на ушната мида. Засмуквате или захапвате (пак с устни) горната или долната й устна (не лявата или дясната, ей! 😉 Все още не…). Но явно всички устни в женското тяло са някак свързани и по този начин им влияете комплексно… Засилва се кръвообръщението им, а това има огледален ефект и върху… лявата и дясната устничка… и те се овлажняват и подготвят за по-сериозни дела.

Целувка
Целувка

4-6 минута

Целувки и ласки надолу по тялото. Всичко да става изключително нежно. Може да си позволите да докоснете зърната на гърдите й. Обвивайте ги с устни и език. Засмуквайте леко, но плътно, зъбите ви да са дълбоко скрити, прибрани и неизползваеми през цялото време. Към зърната на гърдите бъдете особено нежни. Ще усетите как настръхват, набъбват и стават подобни на сочни малинки, ще се изкушавате да бъдете по настоятелен с тях, но не го правете в никакъв случай. Само събуждайте напрежение у тях и продължавайте надолу.

Нежно
Нежно

Ако сте радиолюбител може да ги врътнете леко като копчето за настройка на честотата на радиостанцията ;-), особено ако са вече чак толкова набъбнали… (не знаете какво е това ли, мили дами? Елате, ще ви покажа….;-)

Фина настройка
Фина настройка

Може да бъдете по-настойчив ОКОЛО зърната и останалата част на гърдите, но и с тези околности, колкото и да се изкушавате, внимавайте също – не забравяйте, че няма да месите тесто… просто ги докосвайте нежно и леко.

7-9 минута

Подготовка на цялото й тяло. Пробвайте да наелектризирате тялото й с върховете на пръстите си. Става, сам ще се убедите! Особено чувствителни на техните докосвания са гръбнака и областта на кръста отзад около него и отстрани над ханша. Само с върховете на пръстите! Притискате с длан вратлето, прокарвате пръстите си по гръбнака надолу и завъртате кръг или описвате осморка в областта на кръста. Ще ви хареса, като усетите как това елементарно докосване ще накара цялото й тяло да се изпъва сладостно от нещо като гъдел, но не точно гъдел… Така с връхчетата на пръстите, с длани (но изключително нежно и леко),устни и език обхождате цялото й тяло… от пръстите на краката до връхчетата на косата. Ще почувствате сладостното усещане, че с връхчетата на пръстите си може да управлявате реакциите на тялото й и в определен момент това наистина става така. Но не докосвайте повече нито гърдите, нито гениталиите! Засега все още си поставяте трудната задача да забравите за тях… Това забравяне ще бъде възнаградено при финалната експлозия. Бъдете разнообразни в движенията, целувките, засмукванията и захапванията (с устни!).

Ммммм....
Ммммм….

10-12 минута

Напредвате към заветната цел. Нежно, много нежно. И не право в целта.. Погалвате вътрешната страна на бедрата и около нея. (но не там!). Използвате отново връхчетата на пръстите си, устни и език или подръчни материали – нещо нежно – перце, пух…. Може би вече ще ви моли да го вкарате, не го правете, а продължавайте да натрупвате напрежение. Усещането, макар и много бледо като сравнение, може да се сравни с някакъв сърбеж, когато се чешете около мястото на сърбежа, но не точно там, където ви сърби. Така поне разправят жени (аз лично не съм го изпитвал точно в такава ситуация 😉 и надявам се никога да не ми се случи… Просто съм един закоравял хетеросексуален тип… )

Обич
Обич

13-15 минута

В никакъв случай не забравяйте азбучната истина, че една от най-ерогенните зони у жената е нейния мозък. Говорете й през цялото време докато я галите. Възбудата на ума взривява тялото повече от всеки физически дразнител. Кажете й колко ви възбужда, питайте я как точно и къде иска да я галите. Е, не разчитайте, че тя пък ще ви каже… (Жените се надяват на нас, тъпите мъже, да почувстваме желанията им и не им се иска да схванат, че пък ние искаме да ни кажат точно… ама живот, какво да се прави… не може всичко да ни е “на тамън” 😉 Разказвайте коя част от тялото й ви харесва и защо. Казвайте й, че е уникална – това си е и самата истина всъщност. Вие я познавате (надявам се 😉 и знаете какво би й харесало (естествено няма да й говорите защо ви харесва новия модел “Вектра” или защо сте се “счепкали” вчера със съседа отдясно 😉

Ерогенни зони
Ерогенни зони

16-18 минута

Вече е дошло време да си позволите да докосвате и най-нежните части на тялото, които присъстват само у жената. Може да засмучете и “другите” устни, да докоснете клитора с език. Правете всяко движение различно, примерно опитайте се да опишете българската, гръцката или която азбука ви е най-позната … 😉 Нежно погалвате клитора й с пръсти, с кръгови движения. Започвате бавно и забързвате, докато темпото се изравни с дишането й. Не се ограничавайте в звуците, които ви се иска да издавате… дишайте си свободно и тежко – това е част от играта и също един доста възбуждащ както за вас, така и за партньорката ви, фактор. Каквито и пози да въртите, стараете се клиторът винаги да ви е достъпен – със сигурност съвсем ясно ще почувствате кога пак ще трябва да го милвате и докосвате, при това вероятно по-интензивно и в сравнение с началото по-грубичко (и все пак нежността е водеща!). Може да включите и пръстите в дълбочина, опитайте се да докосвате отвътре този така привлекателен отвън триъгълник (е, понякога е вече само пътечка, сърчице или един господ знае каква друга прическа – може би във формата на вашите инициали… но за мястото, надявам се, се сещате. Там някъде била “G-точката”, ама търсене му е майката… 😉 Не й пречете, ако в този (или някой друг) момент партньорката ви я осени идеята да включи устните и езика си върху някои специфични части от вашето тяло. Това ще я възбуди допълнително, а вас – да запазите по-дълго ерекцията си. Но и не я насилвайте да прави това! Само ако сама пожелае.

Устни
Устни

19-21 минута

Време за вкарване. Ама не изведнъж де! Трудно е да се опише с подробности положението, защото един господ знае в каква поза ще ви дойде това, но общото и много полезно правило е да не го правите изведнъж. Вкарайте първо само главата, раздразнете малко, изкарайте… погалете клитора с него… след малко пак така – вкарайте донякъде, изкарайте. Не е грешно да си помагате с ръце. Нито пък тя да ви помага. Но не я оставяйте да ви ръководи тук увеличавайте дълбочината постепенно. Тя ще ви моли да го направите докрай, не се поддавайте на това. Правете го бавно, нежно и постепенно. Знам, че е трудно, повярвайте ми 😉 Ако ви е достъпен (а се постарайте да е така, не я карайте да го докосва сама, колкото и възбуждащо да ви изглежда отстрани), масажирайте през цялото това време клитора й. Със сигурност сам ще усетите, кога е дошъл момента за окончателно и дълбоко вкарване. И се съобразявайте с големината си – да не й причините неволно болка. Но дори и тогава не забравяйте клитора. При това не бъдете еднообразен в движенията. Вече може да си позволите мощни тласъци – в този момент тя иска точно това. И така, докато свършите и двамата. Взрив от освобождаване на напрежението. Ако съумеете да достигнете до този взрив без изпразване, супер – ще можете бързо да повторите още веднъж и то без толкова солидна подготовка… Но не си мислете, че жената няма нужда от поне кратка почивка – в този момент лесно може да преиграете и да дойде за нея болката и за двамата разочарованието, вместо отново изригването на безкрайното удоволствие и разтрисане от оргазъм.

Ад и рай
Ад и рай

22-24 минута

Никога не забравяйте окончателната фаза. Тя може да се проточи и по-дълга от три минути, ще познаете докога трае по реакцията на тялото й – отпуска се, освобождава се от остатъците от напрежението. Продължавате да я милвате, галите, целувате… В този момент особено добре се чувства доколко обичате партньорката си и доколко просто сте задоволили първичните си страсти. Бъдете докрай нежен и любвеобилен, ако трябва (и момента е подходящ), дори докато тя блажено заспи. С доброто изпълнение на тази фаза ще избиете някои далеч неправилни мисли у съвременните жени… като примерно, че “мъжът е ненужен придатък на… оная си работа”. Те тая фаза вибраторът не може да я изиграе, колкото и да е напреднала електрониката… Иска се мъж!

Обич
Обич

Някога (по мое време… лалиии… аз дали не бил съм военен? 😉 провели анкета във Велико Търново какво правят мъжете след секс.

 • 5% писали, че се обръщат на другата страна и заспиват,
 • 5% писали, че отиват в банята,
 • 5% писали, че пушат т.нар. “посткоитална” цигара, а останалите
 • 85% писали, че се прибират във Военното училище… 😉

Но сигурен съм, че и те, като мен, никога не са пренебрегвали последната фаза дори с риск да закъснеят за вечерна проверка (или сутрешен преглед ;-).

Последна фаза
Последна фаза

Надявам се разбирате, че при такова огромно въздействащо количество обективни и субективни фактори тези “триминутки” не могат да бъдат нито закон, нито точно спазвани. Фактори могат да бъдат:

 • кое време на деня е,
 • дали е много светло или дали е много тъмно,
 • с какво време разполагате,
 • в каква начална фаза на възбуда започват нещата,
 • кой от партньорите какво обича (и какво не би направил),
 • къде става цялата работа,
 • с какви допълнителни аксесоари се разполага в момента,
 • кой колко е уморен,
 • кой колко се притеснява,
 • на кого за кой път му е и какви ли не други.

Абе каквито се сетите.

Няколко приказки за тези мъже, които свършват бързо

В общия случай това не е болестно състояние, не трябва да ви притеснява и е подчинено на същите тези толкова много фактори. То има и жени, които свършват бързо, ама в това пък май съвсем няма нищо лошо ;-). Два-три бързи съвета – ако наближи този момент не на време, замислете се за друго (ама незабелязано от партньорката де… 😉 – примерно колко още ви остава да доизплатите парното (но пък ако не сте плащали цяла година, по-добре не мислете за него, да не ви отиде цялата ерекция по дяволите ;-). Друго нещо, което би могло да ви помогне, ако вие или партньорката ви притисне с удобен за момента пръст или пръсти точно това място под главичката, където е захваната кожичката, зариваща я понякога. Трети вариант (малко рисков и изискващ от вас силна воля) е да й кажете, че желаете да свършите първия път бързо, за да издържите после повече и да може и тя спокойно да свърши. Варианти разни, но при всички тях трябва да имате огромното разбиране на партньорката си. Пък ще бъдете спокоен, като се замислите, че в края на краищата вие си нямате само един “полов орган” я! Ами езика, устните, пръстите… може да я накарате да свърши при дори не особено въображение с почти всяка част на тялото си.

Други въпроси?
Други въпроси?

Други парливи въпроси, които често са ми задавали…

Колко често?

Ами ако питат мен, всеки ден поне по веднъж… 😉 Но съм чувал, че два-три пъти седмично било нормално. Пак много фактори се намесват – жилище, съжители в стаята и др… но няма лошо да се прави където и когато се появи възможност. Е, не с когото падне де… 😉 надявам се поне. Или пък не и на катедрата в Народното събрание по време на дебати… неподходящо място някак си… 😉 Все пак претендираме за законова държава.

И естествено – със задължителните в днешно време хигиенни навици и атрибути.

Къде ли не...
Къде ли не…

Размерът има ли значение?

В общия случай, не. Или поне не значително. Или пък може да се компенсира с ред други неща. В други случаи може да бъде прекален – трябва да се внимава и с това. Във всеки случай с времето и с необходимото постоянство (откъм партньор) нещата май се самонагаждат.

Уоу!
Уоу!

Има ли забранени неща в секса?

Не мисля. Стига да се харесват И НА ДВАМАТА партньори. Задължително и на двамата обаче. Ако желаете нещо, което другият не харесва, просто забравете за него. Нищо чудно при това “себеотрицание” (без разбира се да натяквате, че го правите умишлено) някой ден партньорът ви сам да поиска това, за което сте си фантазирали.

А нестандартните неща в секса?

Ей, съжалявам тук… нямам опит в тези неща… обърнете се към приятел 😉

За останалите “парливи” въпроси мисля има достатъчно информация в Интернет и къде ли не…

Успех!
Успех!

В крайна сметка не поемайте нещата точно така, както ви ги подавам – не съм все пак нито сексолог, нито какъвто и да е специалист в тази област.

Просто един обикновен средностатистичен българин.

Обичайте и уважавайте средностатистическата българка, защото тя заслужава дори много повече от това…

Иначе тя ще си намери заместители и ни излиза по-скъпо 😉

Желая ви успех и разтърсващо в приятна тръпка експериментиране!

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.