Галина Михайлова & Антон Иванов

 

Последната радиолюбителска среща, в която участвах, остави леко тягостно чувство в мен.

Всички край мен бяха с 20-30 (може би и повече) килограма наднормено тегло.

Както се казва, “тежаха си на мястото”.

И жените включително.

Няма да казвам за кой град става дума, за да не го приемат хората лично, но от тогава се заглеждам във всеки HAM, YL или XYL. (В YL и преди се заглеждах, но по един по-различен начин).

И със същото тягостно чувство установявам, че почти всички радиолюбители са “въздебелички”…

Сигурен съм, че болшинството радиолюбители си мислят, че това се дължи на застоялия им живот. Да, този живот пред радиото и/или компютъра си оказва влияние, но не е това основната причина.

Също толкова сигурен съм, че без стрес, гладуване и диети всеки радиолюбител може да постигне и запази поне такова състояние на тялото и духа, каквото постигнах аз и вече поддържам трета година (свалени вече 30 килограма, 10,5 % мазнини и над 70 см обиколки – сигурно почти бих влязъл абитуриентския си костюм, но не го пазя да пробвам).

Но това не мога да го предам нито с морзова азбука (макар и да претендирам да го мога добре), нито на SSB или FM.

Ще трябва сами да направите поне първата стъпка, а после може да разчитате на нашата (моята и на XYL Галя) подкрепа и консултации.

А ние с XYL Галя ще ви направим измерване, анализ на измерените параметри и на настоящите хранителни навици и ще ви изготвим БЕЗПЛАТНО хранителен режим. Ще ви посъветваме и какво трябва да направите, за да постигнете това, в което сте се “прицелили”.

Тази “оферта” важи от Ивановден до Трифон Зарезан и е само за радиолюбители и техните семейства. Отнася се за София, но при възникнал по-голям интерес може да се организира нещо и за други градове.

За тези, които проявят по-голям интерес, Академия на здравето започва от 17 януари, провежда се веднъж седмично присъствено и веднъж – онлайн за 6 седмици. Продължителността на присъственото занятие е около час, час и половина след работно време. Подробности може да научите от нас по време на измерването, анализа и изготвянето на персоналния хранителен режим.

Провеждаме и изцяло онлайн курсове по формата на 30-дневно предизвикателство.

Регистрация за някоя от формите може да си направите на адрес http://bit.ly/galantoreg. Там ще откриете и разликите между Академиято на здравето и 30-дневното предизвикателство.

Заповядайте! Може и да не сте сами!

http://club.galanto.com/wellness-group/

 

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.