Галина Михайлова & Антон Иванов
Нашата история

Нашата история

 

Нашата история

Ще споделя накратко нашата история. Историята ни с Галя.

Няма да повярвате колко много отслабнахме! И всичко стана забавно. Без лишения и глад. Вече трета година се чувстваме и изглеждаме перфектно. Престанахме да боледуваме. Сега аз работя върху изграждане на коремната си преса, а Галя се стреми да влезне в любимите си рокли от времето преди последното й рязко напълняване.

То се вижда и на снимките. Това стана за около шест месеца.

Галя свали цели три размера дрехи надолу – наложи се да подмени целия си гардероб. Сега често ми се сърди, защото на мен всичките дрехи са ми широки, пък аз си ги обичам и ми е трудно да се разделя с тях. Но вече и аз съм сменил голяма част от тях, ще трябва да подменя всичко.

Това се случи преди шест години, толкова много хора ни питаха какво правим, та отслабваме така, че решихме да помагаме на своите близки и приятели.

Повече от четири години си имахме свой клуб за здравословно хранене и активен начин на живот и сме успели да помогнем на над 630 човека да постигнат своите цели. Решили сме да правим това докато ни стигат силите. Благодарността в очите на хората няма цена! А те (силите ни) са вече много повече от преди 6-7 години и сме сигурни, че ще помогнем на още много хора.

Всички, които искат да променят живота си към по-добро, са добре дошли да се запознаят с нас, можем да им предложим безплатно измерване на състава на тялото, анализ и общи препоръки за здравословно и балансирано хранене. А на най-сериозните ще предложим изготвяне на персонален (специално за тях) хранителен режим.

При нас хората не гладуват, усмихнати и позитивни са и постигат резултати!

Изготвяме хранителни режими не само за отслабване, а и за напълняване, за спортисти, за натрупване на мускулна маса, за повишаване на имунитета, за здравословно и балансирано хранене. Провеждаме онлайн-курсове във вид на 21 или 7 дневни предизвикателства.

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “Нашата история”