Галина Михайлова & Антон Иванов
черна магия

Магии против домашни животни

В не малко случаи от нашата практика, докато търсехме разновидности на черната магия против хора, откривахме и видовете й против домашни животни. Имайки предвид настъпилите промени в нашата страна и това, че животновъдството ще стане основен поминък за много хора, някои от които неминуемо ще се срещнат с човешката завист, ще се опитам да разкажа накратко за въздействието на черната магия върху домашните животни.

Най-често сме откривали нейното въздействие върху млекодайните животни. Характерното в този случаи беше това, че стопаните се оплакваха, че млякото, издоено от тези животни, е с горчив, неприятен вкус и не става за консумация. Имаше случаи, когато млякото имаше видимо съдържание на кръв, а бяхме свидетели и на случай, в който от вимето на кравата вместо мляко, потече ярко червена течност. Животните, попаднали под въздействието на черната магия, страдат така, както и хората. Те са отпаднали, трудно приемат храна и в много случаи умират, без това да е предизвикано от някакво заболяване. Не са малко случаите, когато от магия, направена за целия дом, страдат не само хората, живеещи в него, а и домашните животни. На наши познати, живеещи на село, измряха без никаква причина всички животни. Последно умря кучето и чак тогава се сетиха, че това не е случайно. Ще спомена бегло и за друг случай.

Ветеринарен лекар гледаше зайци в бащината си къща на село. Беше направил клетки на няколко етажа с всичко необходимо и полагаше много грижи за отглеждането на животните. Под клетките на зайците беше къщичката на кучето – негов любимец. Магията открихме заровена пред къщичката на кучето, но, след като за една седмица измряха всичките зайци и кучето, въпреки че, както споменах вече, стопанинът беше опитен ветеринар.

Много често от магия, сложена във водоизточник, какъвто примерно е кладенецът, от който обикновено не малко семейства задоволяват нуждите си от вода, страдат и умират и домашните животни. Характерно за един от тези случаи беше, че след като стопанинът на къщата умря от рак на стомаха, започнаха да измират и животните. Последна умря котката, като известно време преди това стопанката забелязала, че тя повръща кръв, което й напомнило за заболяването на съпруга й.

В един от разказите вече споменах за магията, предизвикала пожар в свинарника на един от пациентите на съпругата ми. Падналият гръм убива всички животни, намиращи се в сградата. Характерно за случая е това, че гърмът пада именно върху ниската постройка на животните, а не върху околните многоетажни сгради.

Описах накратко тези няколко случая, тъй като мисля, че те биха ви помогнали сами да се досетите дали във вашия дом става нещо неестествено, нещо, което в много случаи би ви подсказало, че там вилнее злото. Не бих могъл да разкажа за всички наши срещи със злото, защото те са стотици. Многократно повече са човешките трагедии, предизвикани от него. Ще отбележа само, че от въздействието на черната магия страдат не малко нации по целия свят, но най-вече народите на нашите съседки – Румъния, Турция, Гърция и особено Сърбия, както и държавите, създадени след разпадането на Югославия. Фактът, че магиите на брой осем – сложени против едно семейство в град Ниш – по нищо не се различаваха от тези, които откривахме в България, показва, че въздействието на черната магия във всичките й разновидности върху човека е такова, каквото го описах в разказите си.

Из “Срещи със злото” – Димитър Дянков

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.