Галина Михайлова & Антон Иванов
черна магия

Магии за съпружеско коварство

Сега искам да разкажа една история за съпружеското коварство.

Човекът, за чиято съдба искам да споделя, познавахме от години. На няколко пъти, в различни периоди от време, се появяваха магии ту за майка му, ту за сестра му, които премахвахме. Съпругата ми ги лекуваше, след което здравето им се възстановяваше.

После за няколко години човекът замина на работа в чужбина и оттогава не бяхме се виждали. Магиите против сестра му и майка му правеха неговата съпруга и майка й. Не знам какви бяха целите и намеренията им, но искаха да ги погубят. От сестрата научавахме, че брат й в чужбина е добре и изпращал много подаръци и средства на съпругата и децата си. Мисля, че съпругата му ходи за известно време при него и после се върна. След това той се върна и чухме, че направил фирма с намерение да започне спокоен семеен живот, който си беше заслужил заради лишенията през годините на работа в чужбина. Докато той обаче се е трудил там, съпругата му, задоволена материално, благодарение на средствата, които й е изпращал, го „ударила на живот“. Както казват, хубав живот не омръзва, особено когато има кой да праща пари. Най-вероятно заради това към нея се е насочил един любовник, който я уверявал в страстните си чувства. Приела това за истина, съпругата решава, че трябва да използва съпруга си доколкото е възможно и след това да се отърве от него, за да не й пречи на хубавия живот. Има много случаи, когато влюбената в друг жена, решава да се отърве от бащата на децата си чрез методите на черната магия.

Така става и в настоящия случая. Съпругата му, любвеобилна и нежна, се опитва да му подскаже, че той отново трябва да замине на работа в чужбина, за да не й пречи тук, а и за да изкарва повечко пари. Да, ама на човека му омръзнало и не искал повече да става гурбетчия. Тогава на помощ идва майка й, изпечена злосторница, причинила не малко мъка и страдания с магиите, които беше правила преди години срещу неговите майка и сестра, за което вече споменах.

Коварният замисъл е осъществен, като една от магиите – за лудост и смърт- е сложена в храната на нищо неподозиращия съпруг, а другата – да не се чувства мъж – е заровена в градинката пред кооперацията, където живее с „непорочната“ си съпруга.

Сестра му, разтревожена от състоянията, в които започва да изпада нищо неподозиращият човек, го доведе за преглед и нещата се изясниха.
В случаи като неговия, когато магията е поета с храна или питие, се приготвя специална течност, унищожаваща въздействието на погълнатата магия. Важното при тази течност е заклинанието, което се произнася на арабски език. От голямо значение е и силата на въздействието, с което се зарежда противодействащата течност. Тя трябва да е адекватна на силата на поетата магия. След десетина сеанса обреченият се оправи и тогава пред него се изправи въпросът: „Как да постъпи по-нататък?“

Ако се разведеше щеше да остави децата си да бъдат възпитавани от майката и бабата, които естествено щяха да ги направят подобни на себе си. Ако не се разведеше, щяха да го затрият.

Не искам да давам съвети на тези, които са избрали пътя на злото, служейки си с методите на черната магия. Само ще се опитам да им припомня, че осъществявайки коварните си замисли, те пропускат някои неща – в случая това, че баща на децата им може да бъде само един – истинският. Другата по-важна подробност, която бяха пропуснали, е, че черната магия влияе най:вече на децата, още повече, когато е направена за някои от родителите. Най-вече въздействието й се предава след смъртта на родителя на едно от децата и така продължава с отслабваща сила в поколенията. За тези, които не са успели да доведат коварните си замисли докрай, не е късно – нека първо отстранят магиите, които са сложили, ако помнят къде са ги сложили или заровили, и да се надяват, че Бог ще им прости греховете.

На тези, които вече са извършили пъкленото си дело докрай, ще напомня, че възмездието няма да избегнат,,каквото и да правят. Бих ги посъветвал поне да махнат магиите, които си стоят, въпреки че са отнели живота на бащата на децата им, за да не се прибави към възмездието, с което Бог ще ги накаже, и мъката от това да гледат как децата им страдат заради глупостта и коварството им.

Из „Срещи със злото“ – Димитър Дянков

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: