Галина Михайлова & Антон Иванов
черна магия

Кой, защо, как и къде прави черна магия

Много хора, след като разберат, че причината за страданията и за влошаването на здравето им е въздействието на черната магия, спонтанно си задават редица въпроси: кой, защо и как го прави, на кого попречих, кого обидих, нима съществуват такива хора, които с пълно съзнание причиняват нещастия на съвсем невинни хора?

Нима съществуват такива хора?

Да. Съществуват и за съжаление стават все повече.

Най-често това са злобни и завистливи хора, на които все някой пречи, или просто ей така, за да утолят злобата си, решават чрез черната магия да премахнат този или онзи, изпречил се на пътя им в местоработата, или в квартала, където живеят.

Често това са близки роднини, някой от които е решил да остане единствен наследник на имот, след като премахне другите наследници. Не са изключение и случаите, когато за една къща или апартамент, сестра решава да премахне брат си или обратно, за да остане единствена наследница на родителите си. Разбира се, те избират най-подлия, но в същото време ненаказуем от законите начин – черната магия. Много често има случаи, когато жена, установила интимна връзка със семеен мъж, решава да премахне съпругата или децата на любовника си, или да ги раздели.

Не знам как да нарека тези, които в злобата си стигат до там, че правят черна магия даже и срещу невинни деца. Много пъти ми се е случвало да видя малки дечица, попаднали под въздействието на черна магия. Тяхната трагедия и трагедията на родителите им е неописуема.

Искам да разкажа само един такъв случай за две деца от София – братче и сестриче. Първото дете в момента е на 9 години. До 3-годишна възраст се е развивало нормално, расло здраво и жизнерадостно. След 3-годишна възраст развитието на детето се нарушава. Започва атрофия на мускулите на двигателния апарат, засегнат е и зрителният център. За около една година детето се обездвижва. Второто дете в момента е на 6 години. При него всичко се повтаря по същия начин. Започва ходенето по мъките – лекари, болници, лечители, но без никакъв резултат Едва ли някой може да опише трагедията на родителите им, да разбере мъката им.

Присъствах на обезвреждането на магията, представляваща заровени в двора на малката къщичка на родителите полуизгнили части от детски дрешки, поставени там от зла ръка, когато всяко от децата е било на 3 години.

Вярвам във възмездието така, както знам, че утре ще съмне. Виждал съм такива, ще ги нарека злодеи, извършили много мръсотии в живота си. Когато възмездието ги споходи, или споходи техните деца и внуци, те стават хрисими и набожни, пълнят храмове и църкви, отправят молби към Бог да им прости. Но за тях е късно.

Искам да спомена и за тези, които изпълняват подобни поръчки и чиито грях не е по-малък. За тези, които притежават злата сила – да правят черна магия. Голяма част от тях са наследили умението да правят черна магия от своите бащи, дядовци, баби и т.н. Мнозина имат книги, написани на арабски език, в които подробно е описано как се прави черна магия, като обикновено книгите са стари – отпреди 200, 300 или 500 години – и се предават от поколение на поколение, като семейна реликва. Голяма част от практикуващите черна магия ползват писмено и говоримо арабски език. Изключение правят циганките, които са наследили тайната на заклинанието от своите майки или баби. Всички те знаят, че това което вършат е голям грях, и че Бог ще ги накаже. Защо обаче въпреки това го вършат? Преди всичко за пари. Всяка услуга има своя цена: обикновено при владеещите черната магия отиват най-вече хора с нисък морал, които освен пари, често предлагат и себе си. Този вариант е най-изгодният за тях. Тръгнали веднъж по този път, тези хора въвличат в услуга на злото все повече и повече свои приятели и познати, като често обменят и опит. Една злосторница примерно е ходила при един магьосник, друга при друг, и така заразата се предава от една на друга, на трета и т.н. Достатъчно е в едно селище да има няколко такива и трагедията на жителите е пълна. На една малка уличка, дълга не повече от 200 метра, грохнала вече старица, служейки си с методите на черната магия, направи така, че всички мъже, живеещи на тази улица, за период от няколко години да умрат -получиха кой инфаркт, кой инсулт, един се обеси, друг почина от рак. Очевидно злобата на старицата, която минаваше за много набожна, беше насочена само срещу мъжете. Жените и децата с малки изключения са сравнително добре със здравето.

Не зная дали тази старица е още жива и колко още злини е причинила, но знам, че такива като нея са много, а нещастията, които причиняват, не бих могъл да опиша. Няма да са малко тези, които прочитайки книгата ми, ще осъзнаят, че много от случаите, страданията и болките описани тук се отнасят и до тях, до техните деца или внуци. Опитайте се сами да определите дали вашите болки и страдания са предизвикани от болестно състояние, или се дължат на нещо друго, което досега не сте могли да разберете.

Нататък ще се опитам да ви помогна в тази насока.

Из „Срещи със злото“ – Димитър Дянков

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.