Галина Михайлова & Антон Иванов
Как да постъпите, ако вашият мъж отказва дори да опита

Как да постъпите, ако вашият мъж отказва дори да опита

Как да постъпите, ако вашият мъж отказва дори да опита

(само за жени)

Ако сте жена и не можете да накарате партньора си да прочете тези редове (причините за отказа му могат да бъдат най-различни), тогава вие ги прочетете и след като вие сте открили къде е грешил всичките тези години, ще бъдете в състояние внимателно и незабелязано да му покажете какво искате; а пък ако сте влюбена в същински твърдоглавец, който не желае да промени каквото и да било в начина си на любене и се инати да си остане „големият любовник“, за какъвто се мисли, все още не всичко е загубено.

Не бива повече да симулирате.

Преструвайки се, всъщност мамите вашия мъж, защото така той никога няма да узнае колко е неумел и никога не ще се промени, а вие никога няма да изпитате екстаза на оргазма по време на сношение. Вие ще измамите и себе си, правейки се, че става нещо, което в действителност не става.

Цитирам изказвания на жени, които симулират оргазъм. Малко са, но и те са достатъчни. Повечето жени изглежда са толкова потиснати от тази липса в живота им, но естествено съвсем не са възнамеряват да тръбят наляво и надясно за своята фригидност.

Очевидно те са били притеснени и объркани и по същия начин са се стараели да прикриват „недостатъка“ си, като са се престрували. Надявям се, че споделяйки открито проблемите си, вече да се убедят, че не са единствените, симулиращи оргазъм. Дано още по-малко си въобразяват, че са „фригидни“.

Ето цитатите:

„Тридесет и четири години носех бремето на незадоволения вагинален оргазъм и не го споделях с никого, защото мислех, че не съм съвсем наред; мислех, че съм фригидна.“

“ … Ще мине още известно време и аз вярвам, че вероятно ще се намери жена, която да ми каже как да получа оргазъм при полов акт. Точно сега не зная към кого да се обърна, пък и ще трябва много да внимавам, разисквайки този въпрос, не искам някой да си помисли, че съм ненормална.“

„Преструвах се, за да избягна конфронтацията със съответния мъж, да не се налага да обяснявам защо съм такава, каквато съм, или пък да търпя баналните му упреци, че съм лесбийка, фригидна и тем подобни.“

„Да, вече десет години и половина! Не исках никой да ме помисли за фригидна.“

„… ако не съм го получавала, то вината е била моя и приятелят ми не би искал да се люби с мен, ако съм фригидна.“

„… След като десет години не получавах никакъв оргазъм, най-после събрах смелост да попитам семейния ни лекар (винаги ни съветват да се обръщаме към семейния лекар, нали?) дали бракът ми не се разпада. Отговорът му бе: „Седемдесет на сто от жените са фригидни. Всичко е плод на въображението ви.“

Тези жени си мислят, че проблемът е само техен (дори и през ум не им минава да се усъмнят в способностите на мъжа си), втълпили, че са „фригидни“.

Няма фригидни жени.

Ако мъжете се научат как да общуват полово, всяка жена ще откликне!

Много жени си внушават, че трябва да мастурбират по време на акта, за да достигат до оргазъм, но това не е правилно. Е, правилно може би не е точната дума – всяко нещо, доставящо удоволствие и на двамата, е правилно и нормално…

Но ако успеете да накарате мъжа си да ви люби така, както е описано на тези страници, няма да се налага вие самата да предприемате нищо – всичко ще направи той.

Цитирам още няколко дами, които изживяват оргазъм по време на акта, но само ако онанират:

„Бих искала да получавам оргазъм по време на акт, без да се налага същевременно да дразня клитора си! Но ако не го правя, почти никога няма да свършвам.“

„…Получавам оргазъм само чрез онаниране и стимулиране на клитора. Много малко и извънредно рядко постигам нещо при проникването на пениса и никога не съм достигала оргазъм от стимулиране с пениса…“

„Бих искала да получавам оргазъм, без да се налага по същото време да си играя с клитора. Ако не го правя обаче, никога няма да стигна до оргазъм. Бих искала да успея да го получа при най-нормално полово сношение…“

„Проведох собствено малко проучване и се оказа, че нямам приятелка или позната, която да е получавала някога „истински“ оргазъм при сношение; само чрез стимулиране на клитора…“ и т.н…. има още много …

За онези, които възприемат акта като цел на любенето, би било интересно да узнаят, че за редица жени сексуалното удоволствие намалява с проникването.

Някои автори описват мастурбацията като средство за постигане оргазъм по време на акта, използвано от онези жени, които без него не успяват да стигнат до кулминацията.

И така – вашият партньор е отвратителен любовник, който не иска да си го признае, нито да се промени, а вие не намирате за необходимо да онанирате по време на акта и не желаете повече да се преструвате. Какво да правите?

Ще поемете нещата в свои ръце и по този начин ще контролирате интимния си живот, получавайки удовлетворение всеки път, когато се любите.

Разбира се, да разрешите сама собствения си проблем, не е толкова възбуждащо, колкото ако имате до себе си нежен партньор, който се старае да се промени и да стане по-добър любовник, защото признава и приема факта, че досега е бил несръчен. Вижте, почти всеки мъж е такъв и има защо да се срамува. Той никога не е желал да бъде неумел, но досега не е съзрявал, че всъщност е. Ала дано прочете тези страници и с готовност се опита да ви направи щастлива.

Но проблемът ви сега е, че сте влюбена в истински изпълнител на номера ГОЛЯМО ЧУКАНЕ, а той не може (или не иска) да проумее, че е ужасен любовник. Вие обаче толкова много го обичате, че искате да бъдете с него, без значение дали е некадърен любовник или не. Какво да предприемете?

Преди всичко, не му казвайте, че е неумел. Всъщност никоя жена не би обвинила направо мъжа си, че не е на ниво. Дори и да се е преструвала тридесет и пет години, пак не му го казва.

Защо да го наранява сега?

В края на краищата той не е бил умишлено несръчен, а и вие досега не сте били наясно какво да изисквате от него, нали? Сложете кръст на миналото, тъй като и без това не сте в състояние да върнете пропуснатите мигове на върховна наслада, и гледайте напред!

Отново подчертавам, добре би било и той да прочете всичко това, което ще му помогне да стане фантастичен любовник (толкова е лесно, след като веднъж разбере какво трябва и какво не трябва да прави).

Въпросът сега е как една жена, чийто мъж не се е научил или отказва да се научи да я възбужда, да направлява собствената си сексуална съдба и да стига до кулминация при всяко любене.

Ще го направите с бедрата си. Когато мъжът настъпва прекалено силно и настой-иво и започне да „чука“, просто стиснете бедрата си. Те ще се затегнат около неговите хълбоци, ще му попречат да дълбае в тялото ви и ще забавят тласъците му. Постепенно, тъй като ще открие, че не може да ви „чука“, защото вие не го допускате, той ще бъде принуден да отслаби атаката си.

Когато казвам да стиснете бедрата с имам предвид да ги контролирате. Бедрата са снабдени със силни мускули, които рядко влизат в действие, но колкото повече се използват, толкова повече заякват. Стискайки бедра, вие контролирате и дълбочината на проникване. Той не само няма да бъде в състояние да се вклинява, но ще проникне само дотолкова, доколкото вие желаете.

По този начин сама ще се възбуждате с пениса му и ще правите всички неща, за които вече, надявам се четохте, които той би трябвало да върши, само че сега вие дърпате конците.

Няма да е толкова върховно, колкото ако той водеше играта, но положително ще получите оргазъм, а пък той по всяка вероятност ще разбере към какво се стремите и как да ви доставя удоволствие.

Покажете ли веднъж на мъжа си, че знаете какво искате и той го проумее, започне ли да забавя движенията си и да действа по-внимателно и с повече любов, тогава можете да се отпуснете и да го оставите да продължи сам.

Всеки път, когато се любите и му подсказвате какво искате и как го искате, той подсъзнателно ще се съобразява и ще прониква по-малко грубо, така че няма да е нужно да стягате мускулите на бедрата си толкова силно. Навярно (дано още с първия урок, но може да стане след втория или третия) той напълно ще схване как не желаете да ви чука и как искате да ви люби по наистина гальовен и възбуждащ начин.

Когато жената се отпусне физически, душевно и емоционално също ще бъде спокойна. А ако той отново започне да действа недодялано, стегнете лекичко мускули, за да му напомните да забави темпото. (Не че не бихте искали по-късно евентуално да проникне по-силно, но началото трябва да бъде възбуждащо.)

После, когато започне да ви люби нежно, мило и възбуждащо, можете да се отпуснете и да му се отдадете, както и той на вас. Сексуалното отдаване докрай е най-върховният израз на доверие, както и на удоволствие. Когато сте напълно отворена физически, вътрешно изпълнена с доверие и емоционално беззащитна, дверите на рая сякаш са пред вас.

А да влезете през райските двери с онзи, когото обичате, това е смисълът на живота!

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Една мисъл относно “Как да постъпите, ако вашият мъж отказва дори да опита”