Галина Михайлова & Антон Иванов

 

Нашето здраве се превърна в истински проблем. За всички. И млади, и стари.

Чудим се защо се чувстваме уморени, болни, защо имаме главоболие и защо изпитваме неистов страх, когато наближи време на грипа…

Никой не е застрахован от предизвикателствата на здравето.

Но здравето на всеки е в собствените му ръце. Всичко друго са оправдания, най-вече пред самия него.

Какво ти е виновна здравната каса, правителството или който и да е, че ти правиш всичко възможно, за да се самоунищожиш?

Няма никаква мистерия в това да си здрав.

Просто си станал много мързелив. Зоната ти на комфорт се е сляла с дивана пред телевизора или компютъра и е оградена от егото ти, според което ти знаеш и можеш всичко… И като е така, защо си на това дередже?

Решение има и то е съвсем просто.

Поеми управлението в своите ръце. Престани да се оплакваш. Престани да се чувстваш болен. Научи повече за храненето и се храни правилно.

Пий повече вода. Чиста вода. Захвърли цигарите и алкохола. Можеш! Не ти трябва алкохол, ако си обграден с хубави хора. Ако не са, разкарай ги! Ти си такъв, каквито са петимата, с които най-често общуваш.

Размърдай мързеливия си задник до фитнеса поне два-три пъти седмично.

Дори на стола пред компютъра – стани, раздвижи се, прави упражнения. Ходи повече пеш. Намери си правилните треньори за хранене и за спорт. Довери им се.  Спазвай препоръките им!

Каквото и да правиш, поеми отговорността за здравето си. От теб зависи!

Престани да бъдеш невежа. Запиши се в Академия на здравето – там ще научиш всичко от достоверни и изпитани в практиката източници, ще получиш персонален треньор, който да те напътства по пътя на твоята промяна.

Не рови живота си за проблеми, търси решения!

Коментирай

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.