Галина Михайлова & Антон Иванов
черна магия

Болест или черна магия

Наистина е много трудно, но въпреки това ще се опитам да опиша състоянията, в които изпада човек, засегнат от въздействието на черната магия.

Доколкото знам нацията ни е на първо място в света по инфаркти и инсулти и не малко хора се чудят защо е така. Аз мисля, че едни от основните фактори за това е, че все повече хора в нашата страна се поставят в услуга на злото, ползвайки методите на черната магия.

Един от най-често срещаните симптоми, вследствие въздействието на черната магия върху човешкия организъм, е главоболие с прогресивно нарастваща болка. В началото до известна степен хапчетата облекчават болката, но с течение на времето тя става непоносима и никакви лекарства не могат да я облекчат. В сърдечната област започват да се появяват болки и стягания, често съпроводени от аритмия и чувство на страх. Сънят става неспокоен, съпроводен от чести събуждания. Някои имат усещането, че не са сами в стаята, не са изключение случаите, когато страдащите започват да виждат образите на мъчителите си. Тогава лекарите обикновено казват, че болният има халюцинации. Кръвното налягане се повишава и често варира. Попадналият под въздействието на черната магия бързо се изморява, жизнените му сили намаляват и винаги се чувства изтощен и отпаднал.

Искам да разкажа накратко за един мой съученик от юношеските години. В едно малко градче като Преслав – Варненска област, където живеехме преди години, нищо не може да остане скрито. Винаги се знае кой и от какво е болен. За моя съученик се говореше, че е тежко болен и въпреки продължителното му лечение в различни болници, няма да го бъде, защото почти вече не излизал и постоянно бил на легло. Негов близък помоли съпругата ми за помощ.

Когато посетихме дома на болния, видяхме, че състоянието му е наистина трагично. Страдаше от непосилно главоболие, от болки и стягания в сърдечната област, придружени От честа аритмия, тежко безсъние, отпадналост. Нямал сили да ходи и постоянно лежеше. Лекарите от бърза помощ поставяха инжекции и толкова. Вече никакви лекарства не му помагаха. Безрезултатно беше и лечението от билколечители, беше отчаян и обезверен.

При прегледа се оказа, че страданията му се;дължат на черна магия. По-нататък в книгата си ще обясня кой може да постави такава диагноза. Обяснихме на болния на какво се дължи страданието му и макар че той не повярва, съпругата ми се зае да го лекува.

Първото и задължително условие в такъв случай е да се открият и унищожат магиите и чак след това да се пристъпи към лечение. Това обаче не става лесно. Лесно е само за тези, които ги слагат, но горко на този, на когото Бог е дал сила да ги открива и унищожава. Всичката отрицателна енергия, заложена в тях, се стоварва върху този, който ги търси и намира. При намиране на всяка една от тях, търсещият за кратко време изживява болките и страданията на този, за когото са предназначени. Много пъти съпругата ми губеше съзнание и се налагаше да я връщам от оня свят. Не мога да си спомня колко магии имаше в жилището му, но знам, че бяха много. Една от тях беше в дюшека на леглото му.

И така, за две вечери открихме всичките магии в дома му, а си спомням, че имаше сложени и във флакончетата с лекарствата, с които се беше лекувал. Непосредствено след изваждането на магиите, болният се почувства по-добре. Първите няколко дни ходехме със съпругата ми до тях, за провеждане на лечебни сеанси, а по-късно той дойде у нас и сам. След около месец лечение го накарахме да започне отново работа, макар че все още се чувстваше отпаднал и сънят му не беше се възстановил. Болките в главата и сърдечната област бяха изчезнали. Една сутрин телефонът ни иззвъня в пет часа сутринта. Обаждаше се нашият пациент, зарадван от факта, че беше спал четири часа непрекъснат здрав сън. След известно време сънят му се възстанови, а след половин година изобщо забрави страданията си. Сега е жив и здрав за радост на семейството си.

Описаният случай се отнася за най-често срещаната магия – за болест или смърт. Черната магия има много разновидности и въздействието й върху човека е различно. Тя може да бъде за раздяла между съпрузи, за полудяване, за омраза, за импотентност, за катастрофа, да не върви работата, бизнеса и какво ли още не.

Убеден съм, че в България голяма част от разводите са следствие на въздействието на черната магия. Голяма част от психичните заболявания се дължат на същата причина.

Ако някой от вас, уважаеми читатели, почувства някои от симптомите, описани от мен, а такива ще има много, да не чака нещата да станат непоправими, защото можете да сте сигурни, че в много от случаите някои от вас са попаднали под въздействието на черната магия.

Из „Срещи със злото“ – Димитър Дянков

Публикуване на коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.